Kollega tidning

Kollega logotype

Kollega
Tidningen Kollega är Unionens medlemstidning. Den går ut till fackförbundet Unionens 620 000 medlemmar och utkommer åtta gånger per år.
Kollega vänder sig till anställda inom hela det privata näringslivet och till journalister och andra som vill ha full koll på arbetslivet för privatanställda tjänstemän.

kollega.se/annonsera

Chef och Karriär
Chef&Karriär
Tidningen Chef & Karriär (tidigare Position) är en lillasyster till Kollega. Chef & Karriär har fokus på ledarskap och ges ut fyra gånger per år. De flesta av de 70.000 läsarna är medlemmar i Unionen och chefer.

kollega.se/om-chef-karriar

Chef&Karriär Tidning

GP

Goteborgs-Posten

Göteborgs-Posten
Göteborgs-Posten är Göteborgs största tidning som når 6 av 10 göteborgare varje dag i digitala kanaler och i print. GP ska vara den självklara nyhetsförmedlaren i våra lokalsamhällen. Vår journalistik ska vara vass, sann och trovärdig. Den ska beröra och påverka samhällsdebatten. Vi ska sätta saker i dess sammanhang, förklara skeenden och guida vår publik i vardagen. Med hjälp av oss ska man förstå världen bättre. Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med göteborgarna gör att vi kan ge våra läsare vad vi är bäst på – riktig journalistik som gör skillnad.
www.gp.se

Universitets läraren logotype
Tidningen Universitets läraren
Universitetsläraren är facklig medlemstidning för Sveriges universitetslärare och forskare, SULF. Vi bevakar villkoren för högskolan och skriver om forskares och universitetslärares yrkesvardag. Tidningen är det ledande organet för den högskolepolitiska diskussionen i Sverige, tillika ett viktigt annonsorgan inom högskoleområdet.

universitetslararen.se

Universitets läraren omslag

Skolporten

Skolporten

Tidningen Skolporten
Skolporten är ett populärvetenskapligt magasin med fokus på forskning och utveckling i förskolan och skolan. Med ett ständigt aktuellt innehåll ska magasinet vara det självklara valet för skolledare, lärare och förskollärare som vill ta del av intressant och relevant forskning på ett lättillgängligt sätt.

Målgrupp: Lärare, pedagoger och skolledare inom skola och förskola, samt chefer på förvaltningsnivå och politiker intresserade av skolfrågor.
www.skolporten.se/forskning/magasin

Journalisten
Tidningen Journalisten
Journalisten grundades 1904 och är både en facklig- och en yrkestidning som initierat speglar och bevakar journalisternas villkor, inriktning och kvalitet. Journalisten är den största medietidningen i Sverige.

Journalisten går ut till samtliga medlemmar i Svenska Journalistförbundet, alla journalister och fotografer i press, radio/TV, info-chefer, myndigheter, frilansjournalister med flera.

journalisten.se

Chefen i Fokus

Chefen i Fokus

Tidningen Chefen i Fokus
Chefen i Fokus berättar om de senaste trenderna och forskningen på ledarskapshimlen, liksom om vardagen för chefer och arbetsledare inom välfärdssektorn och kyrkan. Chefen i fokus riktar sig också till dig som arbetar med personalfrågor och HR. Tidningen utkommer med 4 nummer per år.

www.vision.se/chefen-i-fokus


Tidningen – Vision

Tidningen Vision är en medlemstidning för Visions medlemmar. Tidningen bevakar, granskar och kommenterar händelser inom arbetsliv, arbetsmarknad, politik och samhälle och utkommer med 8 nummer per år.

www.vision.se

Vision

Tidningen Jakt och Jägare

Jakt & jägare
Jakt & Jägare – Sveriges näst största jakttidning

Jakt & Jägare en av Sveriges mest populära jakttidningar och den enda av jakttidningarna som stadigt ökat i upplaga elva år i rad.
Tidningen går ut till prenumeranter och medlemmar i Jägarnas Riksförbund, säljs som lösnummer via Interpress och delas även ut gratis på jaktmässor runt om i landet.

www.jaktojagare.se

Vårdfokus

Vårdfokus – Tidning för vårdförbundet

Vårdfokus finns både som webbtidning och i pappersform. Vårdfokus är medlemstidning för Vårdförbundet och har legitimerade sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, barnmorskor och biomedicinska analytiker som målgrupp. En rad andra aktörer inom vården prenumererar på tidningen, liksom högskolor och bibliotek.

www.vardfokus.se

Vårdfokus

Stadsbyggnad

Stadsbyggnad

Stadsbyggnad
Vi sköter webbhantering av Stadsbyggnad – Tidskrift för Föreningen Sveriges Stadsbyggare.

www.stadsbyggnad.org

logo-pro

PROpensionären
PROpensionären är Sveriges största pensionärstidning. Den når 400 000 medlemmar. Flera läsarundersökningar visar att tidningen är mycket uppskattad för sin redaktionella mix av nytta och nöje.

www.pro.se

Pro

Samhällsbyggaren

Samhällsbyggarna

Samhällsbyggaren – Bygg- och Fastighetsbranschens ledande branschmagasin
Tidningen är samhällsbyggnadssektorns ledande facktidning. Den höjer kompetensen på branschen och inspirerar folk som är verksamma inom sektorn. Tidningen belyser på ett kvalitativt sätt samhällsbyggnadssektorn.

www.samhallsbyggarna.org

Fluidguiden

Fluid Scandinavia

Fluid Scandinavia är en tidskrift du bara måste ha om du på något sätt är berörd
av hydraulik eller pneumatik. Genom att läsa den kan du enkelt följa
vad som händer inom dessa teknikområden.

www.fluid-scandinavia.se

Fluidguiden

Traineeguiden

Traineeguiden

Traineeguiden – Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
Trainee har olika betydelse i olika länder och kulturer. I Sverige är trainee vanligtvis synonymt med en kvalificerad tjänst som syftar till att hitta företagets framtida ledare. Exempel på välkända personer som gått traineeprogram är Ericssons tidigare koncernchef Carl-Henric Svanberg, SEBs koncernchef Annika Falkengren och Leif Östling, vd för Scania.

www.traineeguiden.se

Journalistkarriär

Journalistkarriär

På vår sajt journalistkarriar.se presenterar vi de senaste aktuella jobben för de som söker jobb inom mediebranschen. Här kan du lägga upp platsannonser med länk samt en arbetsgivarpresentation (Employer branding) med text, bilder, video m.m.

www.journalistkarriar.se

Journalistkarriär

Samhällsbyggarjobb

Samhällsbyggarjobb

Samhällsbyggarjobb

På vår sajt Samhallsbyggarjobb.se presenterar vi de senaste aktuella jobben för de som söker kvalificerade jobb inom samhällsbyggnadssek­torn. Här kan du lägga upp platsannonser med länk samt en arbetsgivarpresentation (Employer branding) med text, bilder, video m.m.

www.samhallsbyggarjobb.se

BLI UPPRINGD AV OSS