Vill du ha en karriär inom mediebranschen?

Om du är utåtriktad, orädd och tycker om att inspirera och entusiasmera andra människor är detta jobbet för dig!

Du måste älska att tala i telefon och ha lätt att visualisera och argumentera med kundens bästa för ögonen. Detta innebär krav på stor lyhördhet och kundvårdande inställning där du kan lyssna till kundens behov och komma med kreativa lösningar. Att du tycker om att arbeta med budgetmål och har lätt för att, på ett självständigt sätt, målstyra dina arbetsuppgifter är lika nödvändigt som roligt för att lyckas. Stresstålig och strukturerad är förstås också ett krav som du som person ska klara att uppfylla.

Arbetsuppgifterna består i att främst med telefonen som arbetsredskap (i vissa fall även personliga besök samt mässbesök), marknadsföra en eller flera väletablerade tidningar och dess målgrupper, d.v.s. läsarna. I arbetsuppgifterna ingår även att bevaka och ansvara för annonsmaterialhantering.

Kvalifikationer: Dina personliga kvalifikationer är av mycket stor betydelse. Som person är det ett krav att du är ambitiös, självgående, sälj- och tävlingsinriktad och vill ge det där lilla extra. Du ska vara mål- och resultatfokuserad, ha en god administrativ förmåga samt har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver också att du är ansvarsfull och lojal samt har lätt för att lyssna och förstå. Mycket god svenska i både tal och skrift. Du ska kunna hantera sedvanliga kontorsprogram såsom Word och Excel.

Vi sitter i trevliga lokaler mitt i Gamla Stan, Svartmangatan 9. Företaget har funnits sedan 2004 och har ett gott rykte i branschen.